Convocats els ajuts per a l’assistència a congressos i jornades internacionals durant el quart trimestre del 2018, dotats amb 500 euros

Publicada el 19/06/2018

Berlín i Dubai. Són els destins que inclou la convocatòria del CFC d’ajuts a col·legiats per a l’assistència a congressos i jornades internacionals durant el quart trimestre del 2018, dotats amb 500 euros.

El termini de presentació de sol·licituds per optar-hi s’inicia el dilluns 9 de juliol i finalitza el dijous 9 d'agost de 2018.

L’ajut s’atorga segons els barems d’adjudicació establerts per CFC, que contemplen el currículum i les circumstàncies personals dels sol·licitants.

En AQUESTA PÀGINA hi trobareu el text íntegre de la “Convocatòria 04/2018 d'ajuts per l’assistència a congressos i jornades internacionals”, així com la “Resolució 02/2017 d'ajuts per l’assistència a congressos i jornades internacionals”, el “Barem d’adjudicació” i la resta de documents necessaris per optar a l’ajut.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb professional@fisioterapeutes.cat

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×