El CFC participa de l’acte de graduació de la promoció 2014-2018 dels graus en Fisioteràpia de l’EUSES

Publicada el 20/06/2018

El passat dissabte 9 de juny va tenir lloc a la sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori de Girona l’acte de graduació de la promoció 2014-2018 dels graus en Fisioteràpia i en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de l’EUSES de Girona.

Conduit pel periodista Jordi Grau i amb l’acompanyament musical del pianista Lluís Guerra, l’acte va servir per reconèixer el mèrit de més de 300 persones.

El vicerector de Comunicació i Relacions Exteriors de la Universitat de Girona, José Antonio Donaire, i els directors del Grau en Fisioteràpia de l’EUSES, Mariano Gacto i del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Adrià Martín, i el director acadèmic Rafel Magrinyà, van adreçar discursos als graduats.

Com a representant de la secció Territorial de Girona del CFC va assistir-hi la fisioterapeuta Irene Garcia, que va repartir els diplomes als graduats de Fisioteràpia.

Enhorabona a tots els acabats de graduar, sort i encerts i bona feina! Us esperem al Col·legi.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×