Èxit del curs “Les afeccions neuromusculoesquelètiques amb més prevalença de l’extremitat inferior”, a Lleida

Publicada el 10/07/2018

Els passats dissabte 2 i diumenge 3 de juny va tenir lloc el curs “Les afeccions neuromusculoesquelètiques amb més prevalença de l’extremitat inferior”, a la facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, a càrrec del docent de la Universitat de Manresa Rafel Donat.

De seguida es va crear un equip de treball molt participatiu amb el qual primer es va exposar de forma individualitzada la teoria de cada afectació i després es va realitzar la pràctica, fent-ne la valoració funcional de forma raonada i per parelles amb la supervisió del docent, que aportava raonament clínic.

Entre el material usat destacaven articles científics i gràfiques de prevalença actualitzats, evolució i recidives de les afectacions més comunes de l’extremitat inferior i l’ús de les noves tecnologies en les valoracions funcionals dels nostres pacients.

Finalment el grup va realitzar tests pràctics per tal de valorar la correcta funcionalitat de l’extremitat inferior i va poder veure i valorar in situ les deficiències més comunes.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×