La Plataforma de Coneixement Compartit, un repositori gratuït de coneixement virtual dedicat a la Fisioteràpia

Publicada el 17/07/2018

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, juntament amb els col·legis de València i Madrid, van posar en marxa, al 2016, la PCC (Plataforma de Coneixement Compartit), a la qual, en els últims temps s’hi han afegit, també, els col·legis de Canàries i el País Basc.

Us recordem que la PCC és una eina mitjançant qual podeu consultar, gratuïtament, publicacions sobre els diferents àmbits de la Fisioteràpia, fer cerques d'articles, investigacions, autors... De la mateixa manera, la PCC permet l'accés a la biblioteca digital de l'Editorial Médica Panamericana, així com a revistes de lliure accés, a revistes científiques (entre les quals, la nostra, Actualitzacions en Fisioteràpia), a guies divulgatives i revistes editades pels diferents col·legis, com el nostre Noticiari de Fisioteràpia.

Els col·legiats catalans hi podreu accedir, d’una forma fàcil i intuïtiva, validant-vos a la intranet del CFC, on hi trobareu un apartat que us menarà directament a la Plataforma.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×