Posem en marxa un curs semipresencial i bonificat d’Activitat Física Terapèutica

Publicada el 23/07/2018

El Col·legi, en compliment dels seus estatuts, ha de promoure i facilitar la formació continuada dels col·legiats per tal de mantenir actualitzada llur competència professional. Això es concreta amb un calendari de formació anual, i avui, amb molta il·lusió, us presentem el Curs semipresencial d’Activitat Física Terapèutica, un curs bàsic i bonificat al 100% que pretén afavorir la implementació d’aquesta teràpia en tots els entorns i en tot el territori.

Sabem que l’activitat física ha esdevingut una teràpia fonamental per poder abordar la majoria de les malalties tractades pels fisioterapeutes, però malgrat les evidències que en justifiquen la seva implementació, encara són pocs els fisioterapeutes que l’apliquen en els seus tractaments.

El curs neix amb l’objectiu principal de capacitar els fisioterapeutes en les eines bàsiques per poder avaluar, prescriure, dissenyar i aplicar programes d’activitat física terapèutica a la població amb patologia. Té una durada de 46 hores lectives (30 en línia i 16 presencials), es divideix en 5 mòduls teòrics online (a completar en un termini màxim de 6 setmanes i mitja) més un final de pràctic que es realitzarà durant dos dies, en dos seminaris de 8 hores, en alguna de les universitats catalanes que participen en el projecte.

Podeu trobar més informació aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×