Com inscriure el vostre centre al Registre Estatal de Professionals Sanitaris (REPS)?

Publicada el 19/09/2018

D’acord amb la informació que acabem de rebre, el CFC comunica als col·legiats que per tal d'inscriure el seu centre al Registre Estatal de Professionals Sanitaris (REPS) del Ministeri de Sanitat espanyol, cal que seguiu els següents quatre passos i que ho feu com més aviat possible.

Primer. Enviar un correu electrònic a reps@mscbs.es, indicant el tipus de centre, ja sigui el centre d'un autònom, el de diversos professionals o una societat.

Segon. Des del Ministeri, respondran enviant-vos el formulari adequat al tipus de centre indicat. Formulari que haureu d'omplir i signar digitalment i tornar-lo a enviar al ministeri per correu electrònic.

Tercer. El Ministeri respondrà amb una comunicació indicant l'alta com a usuari del REPS i que, per tant, ja es pot passar al darrer pas.

Quart (i darrer). Cada professional haurà d'accedir a l'aplicatiu que els indicarà el Ministeri, on podran donar d'alta el centre i, tot seguit, els professionals que hi treballen.

Així mateix, la inscripció dels professionals es realitzarà a través del Col·legi, que n'informarà puntualment.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×