El Club CFC prepara un viatge turístic de deu dies al Nepal aquest agost

Publicada el 14/01/2019

El Club CFC organitza per a aquest agost un viatge turístic de deu dies al Nepal, un dels països més bells i petits del món, situat entre dos gegants asiàtics, la Xina i l’Índia, i encimbellat al vessant sud de l’Himàlaia, on hi ha el sostre del planeta, l’Everest.

El viatge, que tindrà lloc del dimarts 20 al dijous 29 d’agost de 2019, està pensat per als fisioterapeutes col·legiats i acompanyants que ho desitgin i passarà per les ciutats de Katmandú, Patan, Pokhara i Bhaktapur, entre altres indrets interessants d'un itinerari que es preveu inoblidable.

Una de les parades del viatge serà a Patan, on hi té un centre d’acollida per a infants l’associació Amics del Nepal, que els viatgers aprofitaran per visitar un matí. Amics del Nepal, amb qui el CFC ha signat un conveni de col·laboració per a aquest estiu, és una organització no governamental de desenvolupament (ONGD), que treballa per garantir la salut, una llar i educació a infants, joves i dones.  

Terra de monestirs budistes, de muntanyes escarpades i xerpes, el Nepal va patir el 2015 un fort terratrèmol que va deixar un rastre desolador. L’ajuda internacional no va arribar a tot arreu i per això és tan important la tasca d’entitats com Amics del Nepal.

L’itinerari del Club CFC inclou també el complex religiós de Boudhanath, la plaça Durbar i el barri de Thamel (el mític destí hippie) de Katmandú, la ciutat de Pokhara, el llac Phewa i el Parc Nacional de Chitwan, entre altres.

El viatge està organitzat per Ruth Travel i el Club CFC. Per a reserves o més informació, adreceu-vos al Club CFC, a través del correu electrònic clubcfc@fisioterapeutes.cat o el telèfon 93 207 50 29 (ext. 1115), i demaneu per Laura.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×