El Servei d’Orientació Laboral (SOL), disponible pels col·legiats que busquen feina, canvis professionals o emprendre

Publicada el 15/01/2019

Amb una trucada. Amb un correu electrònic. Per Skype. O, si cal, amb una reunió a la pròpia seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya amb una de les tècniques de l’Àrea de Desenvolupament Professional i Atenció Col·legial. El Servei d’Orientació Laboral (SOL) continua oferint als col·legiats recursos per millorar la seva situació professional, entrar al mercat laboral o emprendre un projecte propi.

Tant pot ser útil a fisioterapeutes acabats de sortir de la carrera com a professionals amb anys d’experiència, qualsevol col·legiat que tingui dubtes o necessiti orientació per arrancar la seva carrera professional o canviar de rumb, trobarà suport i ajuda en el SOL.

Realitzeu les vostres consultes al Departament Professional a través del telèfon 93 207 50 29, del correu electrònic professional@fisioterapeutes.cat o de manera presencial, a la seu del Col·legi, amb cita prèvia.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×