Publicat el número 16 de la Revista Científica del CFC

Publicada el 25/01/2019

Ja està disponible el número 16 de la Revista Científica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), que podeu descarregar-vos gratuïtament aquí i que inclou, com és habitual, articles originals, traduccions, abstracts, consells d’experts per fer recerca, resums de congressos i treballs de finals de grau.

Ramon Aiguadé, degà del CFC i responsable del la Revista Científica, destaca a l’editorial, per “especialment interessants”, els dos articles originals d’aquest número: ‘Avaluació del grau d’habilitat empàtica i síndrome de burnout en professionals de rehabilitació funcional domiciliària’ i ‘Efectivitat d’un programa de marxa nòrdica per a la millora funcional en pacients adults (40-80 anys) amb malaltia de Parkinson. Revisió sistemàtica’.

Però en aquesta RC també hi ha treballs relacionats amb el sòl pelvià, la fisioteràpia multimodal, els processos inflamatoris i l’aprenentatge motor, i fins i tot un amb un títol literalment enigmàtic, ‘L’enigma que és l’espatlla’.

Com sempre la intenció del CFC és compartir amb els col·legiats no només una sèrie de textos concebuts amb criteris científics, sinó les reflexions, investigacions, conclusions i preguntes fèrtils que contenen.

En paraules del degà del CFC, “no és en va que la nostra és una professió sanitària en constant procés de creixement, i que per tant la recerca i compartir-ne els resultats continua sent el camí”.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×