Convocatòria per formar part de la Comissió d’Osteopatia i del Grup de Treball contra l’Intrusisme

Publicada el 31/01/2019

Per continuar defensant l’osteopatia com una competència de la Fisioteràpia i perseguint l’intrusisme, la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, tal i com va anunciar a l’Assemblea General del passat 22 de desembre de 2018, ha decidit crear una Comissió d’Osteopatia i un Grup de Treball contra l’Intrusisme i ara busca col·legiats interessats en formar-ne part.

Per aquest motiu, des del dilluns 4 i fins al dilluns 18 de febrer de 2019, ambdós inclosos, estarà obert el termini per enviar sol·licituds al correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat (l’assumpte ha de ser “Grup de Treball contra l’Intrusisme” o “Comissió d’Osteopatia”).

El correu electrònic dels sol·licitants ha d’incloure el currículum i una carta de motivació. Hi ha 8 places per al grup de treball i 8 per a la comissió. En el cas de la Comissió d’Osteopatia, caldrà acreditar-ne els estudis.

Els objectius de la Comissió d’Osteopatia són assessorar el CFC en l’àmbit de l’exercici de l’osteopatia i defensar-la com una competència de la Fisioteràpia; dissenyar material divulgatiu adreçat a la societat per diferenciar la pràctica basada en l’evidència de les pseudoteràpies i promoure les accions pertinents per mantenir actualitzat el coneixement en l’àmbit fisioteràpia-osteopatia, entre altres.

Per la seva banda, els objectius del Grup de Treball contra l’Intrusisme són donar a conèixer la figura del fisioterapeuta amb totes les seves competències perquè la població pugui saber amb facilitat quan ha de recórrer a aquest professional sanitari; assessorar el CFC sobre casos d’intrusisme professional d’altres professions sanitàries i establir col·laboracions i fomentar sinèrgies i coneixement interdisciplinari.

En un període no superior a trenta dies hàbils des de la data de finalització de la convocatòria, s’informarà als col·legiats sol·licitants si han estat admesos i es convocarà la primera reunió del grup i de la comissió.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×