El Grup d’Interès d’Osona i el Ripollès busca incorporar nous membres

Publicada el 11/10/2019

El Grup d’Interès d’Osona i el Ripollès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya està interessat a incorporar nous membres amb l’objectiu de potenciar la seva activitat.

Els grups d'interès són el resultat de la intenció de diversos fisioterapeutes d'una àrea determinada de donar a conèixer i fomentar la professió dins del seu àmbit geogràfic concret. A tal efecte duen a terme activitats i iniciatives per augmentar la notorietat i el coneixement de la professió. Són la cara de la Fisioteràpia en el seu territori, esdevenint representants del Col·legi.

Qualsevol col·legiat o col·legiada que visqui o treballi a les comarques d’Osona o el Ripollès i estigui interessat a col·laborar de manera activa amb el grup d’interès ha d’enviar un correu electrònic a grupsinteres@fisioterapeutes.cat

El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert des del dilluns 14 d’octubre fins al dijous 31 d’octubre de 2019 (ambdós inclosos).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×