Celebrat el 1r torneig de pàdel del CFC amb un gran èxit de participació

Publicada el 28/10/2019

El passat dissabte 26 d’octubre va tenir lloc el 1r Torneig de Pàdel per a fisioterapeutes, organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), la recaptació del qual que anirà a la bossa solidària del CFC, que a finals d’any s’entregarà a organitzacions d’ajuda humanitària encara per determinar.

En un ambient molt distès i gaudint d’un dia magnífic, les pistes del centre esportiu Vall Parc Esport de Barcelona, van acollir més d’un centenar d’enfrontaments de 25 minuts tant en  categoria femenina com masculina.

Les guanyadores en categoria femenina van ser Laia Tarres (5.257) i Núria Torres, que es van enfrontar en una final molt disputada i que es va resoldre al tie-break a Paula Uges (10.395) i Estela Gómez (8.727).

Pel que fa a la competició masculina, els guanyadors van ser Alejandro Viu (3.168) i Albert Fontova, que van superar a la parella formada per Víctor Magro (9.759) i Marc Martínez. Les parelles guanyadores van rebre un trofeu entregat per l’empresa Kaizen, un lot de productes professionals ofert per Medical Express i unes ulleres d’esport gentilesa d’Illuminati Sunglasses, obsequi que també van rebre les i els segons classificats.

A banda de les ja esmentades, també van col·laborar amb nosaltres les empreses Kyrocrem, amb una bossa i mostres de cremes; AquaService Blue Planet, amb dues fonts d’aigua; la Fundació Ametller, amb 100 peces de fruita, i Agrupació Mútua, amb tovalloles de microfibra. El Col·legi va oferir un tapaboques commemoratiu.

A més, durant la jornada es van realitzar diversos sortejos. Els guanyadors van ser Mònica Sanz (8.458), que serà obsequiada amb 6 mesos d’aigua gratuïta gentilesa de l’empresa Blue Planet; i Marcel Anguera (12.065), que va guanyar una polsera d’activitat Garmin, gentilesa de Mútua General de Catalunya, que també va aportar les samarretes i la bossa del torneig.

Gràcies a tots i totes per fer possible una jornada tan especial!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×