Curs de mobilització del Sistema nerviós, a Tarragona

Publicada el 03/10/2019

Els passats 13, 14 i 15 de setembre, la Secció Territorial Camp de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va organitzar el Curs de Mobilització del sistema nerviós al CAP Llevant de Tarragona. El curs va ser impartit per Carles Munné, fisioterapeuta del centre OSTEOSPORT de Manresa, coordinador dels estudis de Grau en Fisioteràpia de l’EUCS Manresa i coordinador i docent del Màster en Teràpia Manual de l’EUCS Manresa.

L’objectiu del curs era proporcionar i fomentar unes habilitats terapèutiques, equilibrades amb la suficient teoria, perquè tingués sentit l'aplicació pràctica.

Durant el curs vam repassar l’anatomia, fisiologia i fisiopatologia del sistema nerviós perifèric, així com els diferents tests neurals i el tractament neurodinàmic de les neuropaties de l'extremitat superior i inferior.

El curs va tenir molt èxit entre els col·legiats. Des de la Secció Territorial Camp de Tarragona volem agrair la formació facilitada i l’experiència compartida de Carles Munné.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×