Comunicat en relació a l’informe publicat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social a propòsit d’una sol·licitud del Consejo General de la Educación Física y Deportiva

Publicada el 31/10/2019

L’informe publicat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, en relació a una sol·licitud del Consejo General de la Educación Física y Deportiva, manifesta clarament que els graduats en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) no són professionals sanitaris.

En aquest sentit, aquest comunicat del Ministeri reafirma el que sempre ha manifestat el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i els del conjunt de l’Estat, en el sentit de què els CAFE són agents de salut que promouen l’exercici físic i l’esport en la població en general, però no fan tractaments sanitaris.

En cas d’enfrontar-se a una patologia, han de ser els fisioterapeutes, els que realitzen exercici físic com a part d’un tractament.

De la mateixa manera, pensem que existeix un camp compartit en el que el treball conjunt entre fisioterapeutes i CAFE pot ser clau per a la millora de la capacitat física i funcional.

Barcelona, 31 d’octubre de 2019

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×