Acord entre el Col·legi i el Districte de Nou Barris per receptar tallers gratuïts de Fisioteràpia

Publicada el 08/10/2019

Gràcies a un acord entre el Districte de Nou Barris i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, cinc ambulatoris de Nou Barris (Barcelona) participen des d'aquest octubre i fins a final d'any en una prova pilot de "prescripció social", és a dir, en emprar recursos no farmacèutics per intervenir sobre un problema mèdic com, per exemple, promovent hàbits de vida saludable i la socialització.

Així doncs, els metges d’aquests cinc CAP podran receptar als pacients dos tallers gratuïts de Fisioteràpia, especialment pensats per a persones amb mal d'esquena crònic o malalts de fibromiàlgia. Els tallers s'impartiran a la Masia de la Guineueta i tindran 15 places cadascun.

Al taller d'escola d'esquena s'ensenyarà a controlar la respiració, estiraments, tècniques d’automassatge i exercicis d’elasticitat i de millora del to muscular. Per la seva banda, al taller de fibromiàlgia es farà incís en la higiene postural i s'aprendran hàbits diaris per equilibrar activitat i descans.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×