Presentades les últimes novetats tecnològiques, d’abordatge i de raonament clínic en Fisioteràpia a la II Jornada de Fisioteràpia de l’Esport del CFC

Publicada el 08/10/2019

El passat 4 d’octubre va tenir lloc, al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, la segona edició de la Jornada de Fisioteràpia de l’Esport del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, una Jornada teòrico-pràctica que va comptar amb les ponències de companys i companyes fisioterapeutes de reconegut prestigi que, amb les seves intervencions, ens van permetre confeccionar un programa atractiu per a tots nosaltres centrat en les novetats tecnològiques, d’abordatge i de raonament clínic en Fisioteràpia de l’esport.

L’acte es va iniciar a les 9.00 h amb la inauguració de la Jornada de mans del degà del Col·legi, Ramon Aiguadé, del vocal de la Junta de Govern, Alfons Mascaró, i de la moderadora de la Jornada, Laia Monné. Els representants del CFC van agrair la presència de tots els assistents a l’acte i van voler destacar que la Fisioteràpia esportiva és l’àmbit que ens ha donat a conèixer i ha estat gràcies a ella que la ciutadania ha descobert que els fisioterapeutes podem treballar en molts més àmbits. De la mateixa manera, el degà del Col·legi ens va instar treballar units com a col·lectiu per tal de fer de la nostra, una professió encara més forta.

Tot seguit es va donar pas a les ponències, per a les quals vam comptar amb els i les fisioterapeutes Marc Sebastián, el Dr. Stephen Patterson, Josep Medina, Sergio Patiño, Albert Torner, Raúl Sergio Beribé, Romina González (via Skype des de l’Argentina) i Sarah Louise Kroman.

Finalment, la cloenda de la Jornada va ser a càrrec del vocal del Col·legi, Alfons Mascaró, que va fer un agraïment a ponents, organitzadors i assistents per l’èxit aconseguit, i ens va recordar la important cita que tenim tots els i les fisioterapeutes el proper any: la segona edició del Congrés Internacional de Fisioteràpia del CFC, previst per al mes de maig del 2020.

Després de la pausa del dinar, Kroman, Torner, Patiño i Beribé, als quals s’hi va afegir Rafel Donat, van oferir un doble torn de masterclass en les quals van poder posar en pràctica alguns dels coneixements apresos a les ponències del matí. Com a fisioterapeutes sabem que la pràctica és l’essència de la Fisioteràpia.

Gràcies a tots i totes els qui ho heu fet possible, entre els quals les empreses col·laboradores: Agrupació, Blue Planet, Cryo Science, Ergo Office, Indiba, Kyrocream, Medical Express, Parlem i Tecno Sport.

Una vegada més, estem molt contents i orgullosos de l’èxit aconseguit.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×