La Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial organitza la Jornada “Corresponsabilitat i treball de cura”

Publicada el 22/11/2019

La Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, de la qual forma part el nostre Col·legi, organitza el proper dimecres 27 de novembre, a les 18.30 h, la Jornada “Corresponsabilitat i treball de cura”. L’acte tindrà lloc a la Sala 2 del Centre de Formació ICAB (Mallorca, 281, planta baixa) i forma part del cicle que està organitzant la Comissió aquesta tardor i que es va iniciar el passat 17 d'octubre amb la jornada "El rol de les dones professionals".

La Jornada, moderada Mercè Civit, membre de la Comissió, serà un diàleg entre Sara Moreno, professora agregada interina del Departament de Sociologia de la UAB, investigadora del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT-UAB) i de l’Institut d’Estudis del Treball (IET-UAB); Joana Badia, advocada especialista en dret laboral i assessora en polítiques de gènere i igualtat d’oportunitats,  i Imma Marin, directora de MARINVA, juego y educación, consultora pedagògica, especialitzada en educació, comunicació i formació a través del joc.

Podeu inscriure-us AQUÍ

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×