Convocatòria a la 46a Assemblea Ordinària del CFC

Publicada el 25/11/2019

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca tots els col·legiats a la 46a Assemblea Ordinària, que tindrà lloc el dimarts 17 de desembre de 2019, a les 18.30 en primera convocatòria, a la seu central del CFC (c/ Segle XX, 78, Barcelona 08032). La segona convocatòria serà a les 19.00 h.

L’ordre del dia d’aquesta 46a Assemblea Ordinària inclou cinc punts: la presentació del programa d'activitats per al 2020; la valoració dels requisits per a la publicació d’ofertes de treball; la creació de la Secció Territorial de la Catalunya Central; la presentació i aprovació, si s'escau, del pressupost per a l’any 2020, i precs i preguntes.

L’Assemblea Ordinària és el màxim òrgan de govern del CFC. És on es prenen les decisions importants i es marquen les línies estratègiques del proper any. Motiu pel qual, “animem a tothom a participar-hi de forma activa. A la Junta de Govern ens agradaria que la sala d’actes del Col·legi quedés petita, d’aquesta manera les idees serien més nombroses i el debat, més profitós”, ha recalcat el degà. Us informem que, previ a l'Assemblea, hi haurà una conferència de la que encara n’estem ultimant els detalls i de la qual us n’informarem oportunament.

Per tal de fer més àgil el desenvolupament de l’Assemblea, a partir del dimarts 10 de desembre tots els col·legiats tindran a la seva disposició la documentació que s’hi presentarà: la podran demanar per correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat

Convocatòria XLVI Assemblea Ordinària del Col·legi

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×