El videoconsell de novembre ens parla del paper de la Fisioteràpia en els trastorns mentals

Publicada el 26/11/2019

La Fisioteràpia en salut mental és l’encarregada de reconèixer i tractar problemes físics associats als trastorns mentals. Entre els pacients que presenten aquests trastorns se’n poden observar de somàtics que, curiosament, apareixen amb més freqüència. Per exemple, prop del 70% dels pacients amb trastorn d'ansietat mostren hiperlaxitud articular.

La Fisioteràpia en salut mental abasta un ample nombre d’abordatges físics, dirigits al tractament d’aquests trastorns. L’exercici terapèutic, la teràpia de la consciència corporal basal o la teràpia psicomotriu són una mostra de tècniques dirigides a millorar els símptomes i la qualitat de vida dels pacients.

Així ho explica el videoconsell del mes de novembre de la campanya “12 mesos, 12 consells de salut”, en què hi participa el Col·legi juntament amb els companys del Colegio Oficial de Fisioterapeutas del País Vasco, el Colegio Oficial de Fisioterapeutas de Navarra, l'Il·lustre Col·legi de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana, el Colegio Oficial de Fisioterapeutas de Galicia, el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid i el Colegio de Fisioterapeutas de Cantabria.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×