Ajuda’ns a decidir qui mereix ser el Fisioterapeuta de l’Any 2019

Publicada el 04/11/2019

Un any més, arriba el moment que el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya demana ajuda a tots els col·legiats i col·legiades perquè opinin sobre qui mereix ser el Fisioterapeuta de l’Any, el guardó amb què el CFC reconeix anualment un/a professional col·legiat/da per la seva tasca i per la difusió que fa de l'ofici.

Com és habitual, el CFC ha preparat una enquesta on podeu llegir els noms dels candidats i candidates sorgits del procés participatiu obert als col·legiats i col·legiades. També podreu llegir els seus currículums, que resumeixen la trajectòria i, per tant, els mèrits que podrien fer-los mereixedors de la distinció.

Teniu temps fins al proper divendres 8 de novembre a les 12.00 h per dir-hi la vostra. Ens hi ajudeu?

Les candidatures són les següents:

 

  • Meritxell Egea Planas i Melanie Maibach

Fundadores de MIM Esquena Sana a l’Escola, on desenvolupen una atenció dirigida a nens i nenes, tot fent-los conscients de la importància de l'educació gestual i postural, per ajudar-los a promoure la seva salut i evitar i prevenir, en un futur, el temut mal d'esquena. Desenvolupen un projecte innovador, arrelat al territori i d’educació i prevenció en alteracions d’alta prevalença entre els més joves. La seva metodologia és innovadora, fresca, divertida i arriba als nens i nenes a través del cant, del ball, l’experimentació... activitats diverses que serveixen perquè nens i nenes aprenguin de manera molt natural com és la seva esquena.

 

  • Marc Sebastián Romagosa

Fisioterapeuta expert en neurociències i en noves tecnologies per a la neurorehabilitació. Graduat en Fisioteràpia amb esment en neurologia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2016. Màster en Ciències del sistema nerviós per la Universitat Rovira i Virgili el 2017. Doctorand de Neurociències a l'Institut de Neurociències de la UAB. Ha investigat la millora de la rehabilitació funcional en pacients hospitalitzats a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (2015-2016). És fisioterapeuta a g.tec medical engineering, integrat en un equip de neuroenginyeria i especialitzat en la investigació, validació i ús de noves tecnologies per a la rehabilitació neurològica.

 

  • Àlex Ginés Puertas

Fisioterapeuta. Supervisor de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'Hospital Universitari Vall Hebron des de l'any 2007 i coordinador des de l'any 2015. Manté un important compromís i defensa de la sanitat pública on el pacient és al centre de totes les seves intervencions i fomenta el desenvolupament tècnic i humà dels professionals al seu càrrec per aconseguir un sistema d'excel·lència i talent que permeti  una millora de la salut del usuaris del sistema de salut. Ha impulsat les relacions obertes amb gairebé totes les universitats de Catalunya per afavorir i oferir la docència pràctica tots els àmbits de fisioteràpia de l'HUVH, per al desenvolupament competencial de l’alumnat. 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×