El Col·legi, present a la III Reunió Plenària del Fòrum de Diàleg Professional

Publicada el 06/11/2019

El passat 4 de novembre, la vocal de la Junta de Govern, Yolanda Sànchez, i la responsable del Dpt. Professional del CFC, Roser Alfonso, van assistir a la III Reunió Plenària del Fòrum de Diàleg Professional, on es van presentar unes conclusions dels grups de treball que han de servir com a full de ruta per donar resposta a les necessitats de les professions sanitàries catalanes per definir els reptes de futur de la salut a Catalunya.

El Fòrum de Diàleg Professional és una iniciativa del Departament de Salut per alinear les polítiques de planificació i d’ordenació professionals amb els models d’atenció que el sistema sanitari ha d'impulsar per donar resposta a les noves necessitats de salut de la població. Està format per diferents representants dels professionals del sector de la salut, des de representants de col·legis professionals, entitats ciutadanes, societats científiques, organitzacions sanitàries i docents, fins a sindicats i representants de diferents departaments del Govern; un total de 370 participants que han col·laborat en els 17 reptes professionals de salut a Catalunya.

La consellera de Salut, Sra. Alba Vergés, va destacar la voluntat d’impulsar la presència dels professionals a l’atenció primària i a la salut comunitària, i va agrair a totes les entitats que hem col·laborat en aquest Fòrum la nostra constància i implicació.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×