Meritxell Egea i Melanie Maibach, fundadores de MIM Esquena Sana a l’Escola, Fisioterapeutes de l’Any 2019

Publicada el 08/11/2019

Meritxell Egea i Melanie Maibach, fundadores de MIM Esquena Sana a l’Escola, han estat escollides com a Fisioterapeuta de l’Any 2019, guardó amb què el CFC reconeix anualment professionals col·legiats per la tasca feta i la difusió que fan de l'ofici.

El premi Fisioterapeuta de l’Any s’ha decidit mitjançant votació popular dels col·legiats i col·legiades. Egea i Maibach han rebut el 50% del suport, seguides per Àlex Giné (28%) i de Marc Sebastián (22%).

Així doncs, aquest 2019, el premi Fisioterapeuta de l’Any ha decidit reconèixer les fundadores de MIM Esquena Sana a l’Escola, on desenvolupen una atenció dirigida a nens i nenes, tot fent-los conscients de la importància de l'educació gestual i postural, per ajudar-los a promoure la seva salut i evitar i prevenir, en un futur, el temut mal d'esquena. Desenvolupen un projecte innovador, arrelat al territori i d’educació i prevenció en alteracions d’alta prevalença entre els més joves. La seva metodologia és innovadora, fresca, divertida i arriba als nens i nenes a través del cant, del ball, l’experimentació... activitats diverses que serveixen perquè nens i nenes aprenguin de manera molt natural com és la seva esquena.

L’entrega del guardó es farà el proper 15 de novembre, en acabar la IX Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica (19.00 h), moment en què convidarem els assistents a una copa de cava i un pica-pica, i aprofitarem l’avinentesa per entregar també una distinció als dos finalistes al premi Fisioterapeuta de l’Any, per la seva trajectòria durant l'any 2019, i el guardó als millors expedients acadèmics universitaris.

 

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×