L’Assemblea aprova els pressupostos i el pla d’acció per a l’any 2020

Publicada el 18/12/2019

El passat 17 de desembre va celebrar-se l’Assemblea Ordinària a la seu del Col·legi. La convocatòria, oberta a tots els col·legiats, va donar llum verda gairebé per unanimitat a la proposta de la Junta de Govern de pressupostos i de pla d’acció del Col·legi per al 2020

En la seva intervenció, el degà Ramon Aiguadé va recordar que l’any 2020 és el del 30è aniversari de la institució, una fita clau que marcarà el conjunt d’accions previstes entre les quals destaca, especialment, la celebració del FTP20, el Congrés Internacional de Fisioteràpia.

El pla presentat per la Junta de Govern té com a principals objectius la divulgació de la Fisioteràpia amb una aposta estratègica per la comunicació i la difusió sobre la professió i la creació d’un grup de treball específic en aquest àmbit. El Col·legi també treballarà durant el 2020 amb un enfocament clar dirigit a la recerca i la formació, a l’impuls d’accions socials i a la dignificació de la professió, i donarà continuïtat a d’altres projectes iniciats durant l’any 2019 tant de caire social com col·legial.

L’Assemblea també va aprovar la creació de la Secció Territorial de la Catalunya Central així com la posada en marxa de nous grups de treball en els àmbits estratègics d’acció.

Una assemblea dinàmica

A part del contingut propi de la reunió, el Col·legi va convidar tots els assistents a una conferència prèvia amb el títol “Exercici terapèutic i fragilitat: què podem fer?”. La xerrada, a càrrec de Joan Ars, graduat en Fisioteràpia i màster en Activitat Física Terapèutica, va analitzar les conseqüències del sedentarisme i el suport científic existent que justifica l’abordatge amb exercici en situacions de fragilitat.

Per cloure l’assemblea es va celebrar un sorteig on es va premiar a tres assistents amb tres respectius xecs regal (200, 150 i 100 euros), destinats a la formació en l’àmbit de la Fisioteràpia. Un regal de Nadal ben avançat!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×