Interessat en la Fisioteràpia neurològica? Respon dues enquestes i ajuda’ns a decidir els projectes per al 2020

Publicada el 20/12/2019

La Comissió de Neurologia del Col·legi, per tal d’establir els projectes en què volen treballar de cares al 2020 i que aquests siguin afins a les expectatives i interessos dels col·legiats, us anima a respondre dues enquestes que han elaborat.

L’objectiu de la primera enquesta és conèixer el perfil d’aquells col·legiats i col·legiades interessats en la Fisioteràpia neurològica i saber què esperen de la Comissió.

La segona enquesta pretén saber si estan interessats en el Meet up en Neurologia que anualment organitza la Comissió. En concret, volen saber quines propostes farien i quins temes voldrien que es tractessin en aquesta trobada en la qual els fisioterapeutes interessats poden exposar casos interessants, estranys o aquells que presentin dificultats, per tal de fer un raonament clínic.

Ambdues enquestes, les respostes de les quals són del tot anònimes, estaran obertes fins el 31 de gener. Us animem a participar-hi!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×