Disponibles al web del Col·legi els vídeos de la 9a Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica

Publicada el 24/12/2019

I abans que l’any finalitzi volem compartir amb vosaltres els vídeos de la que ha estat la jornada amb més assistents durant l’any 2019. Més de 500 fisioterapeutes es van reunir el passat 15 de novembre a l’hotel Hesperia Barcelona Tower per gaudir de la 9a Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi, debatre sobre les teràpies contra el dolor i fer, amb la seva inscripció, una aportació econòmica a la Marató de TV3. La recaptació de les més de 500 inscripcions es van destinar íntegrament a aquest projecte solidari.

Podeu visionar, també, el vídeo-resum d’una jornada amb diverses ponències i debats simultanis, en un format molt participatiu, de diàleg i reflexió on tots i totes vàrem treure molt de profit.  

Com sabeu en finalitzar la Jornada es va donar pas a l’entrega dels guardons als millors expedients acadèmics universitaris i el Premi al Fisioterapeuta de l’Any. A continuació es va celebrar la Nit de la Fisioteràpia, una trobada a la qual hi va assistir la consellera de Salut, Alba Vergés, que va entregar el Premi June Nystrom a Roberta Ghedina i Xavier Oliver, en reconeixement a la seva trajectòria professional.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×