El CFC estrena perfil a la xarxa social professional LinkedIn

Publicada el 01/02/2019

Twitter, Facebook, Instagram, YouTube... I ara, LinkedIn. El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) estrena perfil a la xarxa social professional LinkedIn amb l’objectiu d’augmentar la difusió de les tasques que realitza, compartir articles (consells per cercar feina o crear una empresa) i explicar la importància de la Fisioteràpia per a la salut de la població.

L’any passat LinkedIn comptava, a tot el món, amb més de cinc-cents milions d’usuaris personals i més de nou milions d’empreses, que generaven uns cent mil articles per setmana. I no només es tracta de la quantitat d’ofertes de feina que s’hi troben, sinó de la xarxa professional que s’hi crea i els grups de debat que s’hi generen.

Per tot això, la Junta de Govern ha decidit apostar també per aquesta xarxa social professional i crear un perfil del Col·legi, que gestionarà l’Àrea de Desenvolupament Professional i Atenció Col·legial del CFC.

D’aquesta manera el CFC augmenta la seva capacitat d’explicar-se al món i de difondre la importància de la Fisioteràpia com a professió sanitària.

Seguiu el nou perfil professional del CFC a LinkedIn!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×