Bona rebuda, a Vic, del seminari de Crucci “Avaluació i tractament de Fisioteràpia del pacient amb patologia vestibular”

Publicada el 12/02/2019

El passat dissabte 2 de febrer va tenir lloc a Vic el seminari “Avaluació i tractament de Fisioteràpia del pacient amb patologia vestibular”, impartit pel fisioterapeuta Santiago J. Crucci dins del marc de les activitats formatives proposades pel Grup d’Interès de Fisioterapeutes d’Osona i Ripollès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC).

Crucci és membre del grup d’Arts Escèniques del CFC i de la Comissió de Neuromusculosquelètica. Al llarg de la jornada va oferir detallades explicacions, va resoldre dubtes i va aportar nous coneixements a la vintena d’assistents al seminari.

Primer Crucci va repassar la fisiologia i fisiopatologia del sistema vestibular per després passar a reconèixer els diferents signes i símptomes del Vertigen Posicional Paroxístic Benigne (VPPB) i els tipus de nistagme. L’última part va ser pràctica i s’hi van realitzar maniobres d’avaluació i tractament del VPPB.

Les patologies d’origen vestibular tenen una alta incidència en la població i cal saber-les abordar de forma específica. En aquest sentit, actualment hi ha un nivell d’evidència científica prou alt, que considera la Fisioteràpia vestibular segura i efectiva.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×