Col·legiats autònoms, exautònoms i microempreses, encara sou a temps d’enrolar-vos al Programa Consolida’t del Barcelona Institut d’Emprenedoria de la UB

Publicada el 14/02/2019

Busqueu una empenta professional i un bon assessorament gratuïts? Això us interessa. Teniu temps fins al 24 de febrer per inscriure-us al Programa Consolida’t que, un any més, duu a terme la Universitat de Barcelona, adreçat a autònoms, microempreses i exautònoms, ara en atur, que volen enfortir el seu negoci.

El Programa Consolida’t permet gaudir d’un itinerari complet de formació i d’assessorament personalitzat i gratuït, al llarg de l’any 2019.

Parlem d’un programa de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, que implementa la Càtedra d’Emprenedoria i el Laboratori Docent de Creativitat i Projectes Empresarials Innovadors de la Universitat de Barcelona amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

I les places són limitades, per això cal reservar el més aviat possible.

Trobareu tota la informació aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×