Places vacants a la Secció Territorial de Girona i al Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès del CFC

Publicada el 15/02/2019

Atès que hi ha places vacants tant a la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya com al Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès, el CFC obre convocatòria per cobrir-les.

Tots els col·legiats interessats (i amb domicili personal o professional a la província de Girona) tenen des del 18 de febrer fins el 4 de març de 2019 per respondre a la convocatòria de la Secció Territorial de Girona. Només cal presentar el CV professional, una carta de motivació i l’aval de cinc col·legiats de la província (model).

La Junta de Govern realitzarà una entrevista personal als candidats i farà pública la decisió en un termini no superior a un mes des de la data de la convocatòria. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 207 50 29 o escriure al correu seccions@fisioterapeutes.cat.

Així mateix, els col·legiats de l’Alt o del Baix Penedès interessats en formar part del Grup d’Interès de Fisioterapeutes del Penedès poden sol·licitar-ho al correu grupsinteres@fisioterapeutes.cat, també fins al proper 4 de març.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×