Si teniu dubtes, recordeu que el CFC té a la vostra disposició les assessories laboral, fiscal i jurídica

Publicada el 19/02/2019

Com a fisioterapeutes no heu de ser experts també en temes laborals, fiscals o jurídics. I sempre hi ha coses en el dia a dia com a treballadors autònoms o assalariats que poden fer-vos dubtar o posar-vos en un atzucac.

Per això el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) té a la disposició de tots els seus col·legiats les assessories laboral, fiscal i jurídica.

A l’assessoria laboral hi podeu consultar temes de contractació, convenis laborals i revisions salarials, entre altres coses. I podeu contactar-hi a través del correu electrònic o el telèfon que trobareu AQUÍ.

A l’assessoria fiscal hi podeu consultar la tramitació de l'alta de l'IAE (Impost d'Activitats Econòmiques), la fiscalitat de l'activitat de fisioterapeuta, pagaments fraccionats de les retencions de l'IRPF o declaració de la renda, entre altres coses. Podeu contactar-hi a través del correu electrònic o el telèfon que trobareu AQUÍ.

I a l’assessoria jurídica s’hi tracten temes com ara els requisits legals per obrir un centre, la defensa de la professió o temes d'intrusisme professional, entre altres. Podeu contactar-hi a través del correu electrònic o el telèfon que trobareu AQUÍ.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×