Dues dates a reservar, 9 de març, reunió de la Secció Territorial de Tarragona, i 6 d’abril, a Terres de l’Ebre

Publicada el 27/02/2019

El proper dissabte 9 de març al matí tindrà lloc al CaixaForum de Tarragona la reunió anual de la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), en què es presentarà i valorarà la feina feta l’any anterior (matinals, jornades i activitats formatives, etc.) i s’hi explicaran els plans de futur.

També s’aprofitarà la trobada per oferir una triple conferència sobre Fisioteràpia vestibular. El doctor José J. Benito parlarà d’una “Introducció a la patologia vestibular”, el fisioterapeuta Javier Fernández, d’una “Avaluació en Fisioteràpia del pacient vertiginós” i els també fisioterapeutes Santiago Crucci i Sabina Altés d’“Evidència científica en rehabilitació vestibular i tecnologia aplicada a la rehabilitació vestibular”.

Serà una formació de qualitat i 100% bonificada per als col·legiats per a la qual cal inscripció prèvia.

I el 6 d’abril, a les Terres de l’Ebre

Així mateix, el dissabte 6 d’abril al matí tindrà lloc a l’Hotel Corona de la ciutat de Tortosa la primera Jornada de la Secció Territorial de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC). En aquest cas, el fil conductor de la jornada serà l’abordatge del dolor en Fisioteràpia. Properament, us n’ampliarem els detalls.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×