Jornada informativa gratuïta sobre “Solucions per a l’Accessibilitat, Normativa i Subvencions”, a Girona

Publicada el 06/02/2019

El proper dijous 7 de març de 2019 al matí, tindrà lloc a Girona la jornada informativa “Solucions per a l’Accessibilitat, Normativa i Subvencions”, que organitzen ECOM, el grup MIFAS i Válida Sin Barreras.

La jornada està adreçada a arquitectes, aparelladors, interioristes, terapeutes ocupacionals, administradors de finques, estudiants i professionals relacionats amb l’àmbit de l’accessibilitat, fisioterapeutes inclosos.

Durant la primera part, el tècnic de Válida Sin Barreras Marià Santiago mostrarà productes de suport per a la supressió de barreres arquitectòniques i casos pràctics.

Tot seguit, l’arquitecte i tècnic d’accessibilitat d’ECOM Rubén Domínguez parlarà de la normativa i les subvencions vigents per a la instal·lació de plataformes elevadores.

L’ultima part de la jornada serà una demostració pràctica de salva escales mòbil.

Es tracta d’una jornada informativa gratuïta amb les places limitades, per la qual cosa cal reservar abans del divendres 1 de març a través del telèfon 900 414 000 o del correu electrònic rmarcos@validasinbarreras.com, adreçant-se a Rubén Marcos.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×