El CFC signa un conveni que dona accés als col·legiats a l’aplicació de gestió de centres CLINNI amb un 50% de descompte

Publicada el 19/03/2019

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), representat pel seu degà Ramon Aiguadé, ha signat un conveni amb l’empresa de serveis informàtics ViaFisio SL per tal que els col·legiats que ho desitgin tinguin accés a l’aplicació de gestió de centres CLINNI amb un 50% de descompte.

No són pocs els col·legiats que ja són clients de CLINNI i que ara també gaudiran, de forma immediata i automàtica, d’aquest descompte. “Es tracta d’una eina més que tenim a l’abast els fisioterapeutes. Aquesta iniciativa va en la línia de la intenció de la Junta de continuar facilitant la feina als nostres col·legiats”, ha dit el degà del CFC Ramon Aiguadé.

CLINNI funciona en un entorn 'cloud' segur proporcionat per Amazon Web Services i s’adapta a tot tipus de pantalles, fet pel qual pot ser consultada tant des d’ordinadors personals com des de telèfons mòbils o tauletes. Funciona en qualsevol navegador web i amb tots els sistemes operatius existents.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×