El CFC signa un conveni amb lafisioterapia.net per difondre infografies de les més recents investigacions en Fisioteràpia

Publicada el 20/03/2019

Amb l’objectiu d’ajudar a divulgar les més recents investigacions en Fisioteràpia a través d’infografies, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), representat pel seu degà Ramon Aiguadé, ha signat un conveni de col·laboració amb lafisioterapia.net que donarà accés al CFC a algunes de les millors infografies científiques de l’actualitat.

Amb la signatura d’aquest conveni, el CFC periòdicament rebrà infografies que divulgarà a través de la web i les xarxes.

L’objectiu principal de la Junta de Govern del CFC amb aquesta iniciativa és posar a disposició dels col·legiats la millor informació d’origen nacional i internacional en un format molt llegidor i visual, impulsant l’educació en salut de forma més accessible, comprensible i senzilla.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×