El 27A, no us perdeu la 8a Jornada de Fisioteràpia en Geriatria a Barcelona #cfcgeria

Publicada el 27/03/2019

Guardeu-vos la data i recordeu el hashtag, #cfcgeria, perquè el proper dissabte 27 d’abril tindrà lloc a l’Edifici Balmes de la Universitat Pompeu Fabra, situat al carrer Balmes, 132, de Barcelona, la 8a Jornada de Fisioteràpia en Geriatria, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), amb el lema “La fragilitat i la prescripció de l’exercici terapèutic en l’envelliment” i amb un cartell internacional interessantíssim.

“Aquesta Jornada de Fisioteràpia en Geriatria és una prioritat per a la Junta de Govern que encapçalo perquè estem convençuts de l’aposta de present i futur que significa la Fisioteràpia geriàtrica en la societat del segle XXI”, ha dit el degà del CFC, Ramon Aiguadé.

El CFC vol que aquesta 8a Jornada de Fisioteràpia en Geriatria sigui molt participativa i per això tindrà un format innovador: serà retransmesa en streaming, a través de fisiotv.cat, i hi haurà la possibilitat de participar-hi de veu, allà mateix, o online, mitjançant la plataforma VoxVote.

La mateixa web de VoxVote demana que hi introduïm el número de l’esdeveniment (“digit event number”) per poder-hi accedir. Tot seguit ens hi podem identificar, posant un nom d’usuari (“nick”) per a l’ocasió o no. I fet això, ja podem votar, durant els 30 segons posteriors a cada pregunta. VoxVote permet també que ens descarreguem gratuïtament la seva app per fer-ho directament des del mòbil.

Pel que fa al cartell, al matí hi ha programades les ponències de la Dra. Laura Mónica Pérez, sobre fragilitat, i de la Dra. Erika Cyrus, sobre exercici terapèutic en geriatria. Tot seguit, amb el #MeetFisioGeri es proposaran tres casos clínics entre els quals el públic (in situ o online) escollirà quin vol que es desenvolupi i en determinarà des de la valoració fins a la prescripció de Fisioteràpia.

A la tarda hi ha previstes quatre masterclass entre les quals caldrà escollir-ne dues, tan interessants que, com diu el degà, no serà una tasca fàcil decidir-se.

El CFC destinarà els 10 euros que costarà la inscripció a aquesta 8a Jornada de Fisioteràpia en Geriatria a una convocatòria pública per a projectes de caire social en Fisioteràpia, on institucions i col·legiades i col·legiats podran presentar-s'hi.

*Les INSCRIPCIONS s’obriran el dilluns 1 d’abril a les 12.00h del migdia, a través de la pròpia web de la jornada.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×