L’Observatori de Gènere del CFC proposa una enquesta per mesurar el grau de coneixement del col·lectiu sobre desigualtat de gènere

Publicada el 07/03/2019

Per combatre la desigualtat de gènere, cal identificar-la, i per això la primera mesura de l’Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que hem presentat aquest migdia, és fer extensible a totes les col·legiades i col·legiats aquesta ENQUESTA.

Es tracta d’una sèrie de preguntes que podreu contestar en menys de cinc minuts des de qualsevol dispositiu amb accés a internet amb què mesurarem el vostre grau de coneixement sobre la igualtat de gènere i, alhora, podrem començar a detectar possibles desigualtats.

Per aconseguir l’equitat desitjada dins del col·lectiu de la Fisioteràpia, des del CFC us convidem no només a respondre l’enquesta sinó a fer-la córrer entres les companyes i companys de professió.

A la presentació de l’Observatori de Gènere hi han intervingut la vocal de la Junta de Govern del CFC Marlen Moreno, l’assessora del propi Observatori, Yolanda Castellano, i Ana Ramos, de l'ONG Ser Madre Ser Mujer.

Què és l’Observatori de Gènere

L’Observatori de Gènere és un òrgan assessor del Col·legi per lluitar per l’equitat i contra la desigualtat de gènere, l’assetjament i la discriminació dins del col·lectiu de la Fisioteràpia.

Proposat per la Junta de Govern compta amb l’assessorament de la fisioterapeuta i Màster Oficial Interuniversitari d’Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania de la UB, Yolanda Castellano.

Entre altres iniciatives, ofereix un servei d’atenció personalitzat i anònim per atendre i/o assessorar qualsevol col·legiada o col·legiat a través del correu electrònic genere@fisioterapeutes.cat

Animeu-vos a contestar l'ENQUESTA!

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×