El CFC col·labora amb la Fundació Benito Menni ajudant a formar fisioterapeutes a Moçambic

Publicada el 01/04/2019

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) col·labora amb la Fundació Benito Menni CASM (de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús) ajudant sobre el terreny a formar fisioterapeutes al centre de Rehabilitació Psicosocial del barri de Mahotas de Maputo, la capital de Moçambic.

L’objectiu d’aquesta acció de cooperació és millorar la qualitat assistencial de la zona i, alhora, les condicions de l’exercici professional dels fisioterapeutes que treballen en aquest centre sanitari.

Per aquest motiu durant les dues primeres setmanes d’aquest abril, els fisioterapeutes col·legiats Laura Sánchez i Xavier Labraca seran a Maputo, on impartiran un curs de 40 hores als professionals sanitaris de la zona.

Expert en Fisioteràpia neuromusculoesquelètica i membre de la Comissió NME del CFC, Labraca és també el responsable del Servei de Fisioteràpia de la Fundació Benito Menni. Sánchez treballa com a fisioterapeuta experta en lesions medul·lars i danys cerebrals en adults, i en tractament de patologies neuropediàtriques.

El viatge dels dos formadors ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre la Fundació Benito Menni i el CFC, que també aporta material didàctic al curs.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×