El CFC us convida a sumar-vos a la xarxa Barcelona + Sostenible

Publicada el 23/04/2019

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) forma part de la xarxa Barcelona + Sostenible, mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, i us convida a sumar-vos-hi.

Per aquest motiu, el CFC ha elaborat, juntament amb la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible, un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del sector, que es tradueix en una proposta d’actuacions als col·legiats i col·legiades i el fet d’acompanyar-los en l’execució.

Així les col·legiades i els col·legiats són les protagonistes i les principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que assegurin un futur viable.

Qui s’hi vulgui sumar té a la seva disposició el Pla d’acció per aquest any 2019 i el formulari d’adhesió, on heu d’indicar les actuacions que dureu a terme durant aquest any.

El formulari cal emplenar-lo abans del 30 de juny per poder gaudir del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic del servei de recollida de residus comercials.

La participació dels col·legiats i les col·legiades en aquesta iniciativa serà reconeguda amb la bonificació en el Preu Públic de Recollida de Residus i amb targetes d'usuari dels Punts Verds de Zona.

Podeu obtenir més informació al web Barcelona+Sostenible

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×