Oberta la convocatòria per a la Borsa de Treball de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS)

Publicada el 26/04/2019

Fins al proper divendres 3 de maig, estarà obert el període d'inscripció a la Borsa de Treball de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), empresa pública adscrita al Servei Català de la Salut, que també requereix fisioterapeutes.

La missió de GSS és donar assistència a la població de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran, prestant serveis d'atenció primària i comunitària, atenció especialitzada, salut mental i drogodependències, atenció sociosanitària i atenció social, desenvolupant la docència i la recerca.

Entre els dispositius assistencials que gestiona GSS, en destaquen centres com l’Hospital Universitari de Santa Maria, a Lleida, l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, i dues  residències i un centre de dia per a gent gran, a Lleida.

La Borsa de Treball de GSS està regulada per les bases generals de la convocatòria i les bases específiques per cada categoria professional, i abasta el conjunt de GSS.

L’empresa pública GSS fou creada el 1992 pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i està adscrita al Servei Català de la Salut.

*Per inscriure-us a la Borsa de Treball de GSS cliqueu AQUÍ

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×