Els fisioterapeutes d’Osona i el Ripollès del CFC organitzen una Via Verda Activa, caminada i formació pràctica en un matí

Publicada el 13/05/2019

El Grup d’Interès de Fisioterapeutes d’Osona i el Ripollès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) organitza, el proper diumenge 2 de juny a les 9.30 h del matí, una Via Verda Activa, és a dir, una caminada en grup per a fisioterapeutes i acompanyants per l’Anella Verda de Vic, que inclourà una petita formació pràctica.

Es tractarà d’una marxa circular a peu d’uns 5 km per aquest gran corredor verd que és l’Anella Verda de Vic, al llarg de la qual es realitzaran quatre parades de quinze minuts cadascuna, on es faran demostracions pràctiques d’estiraments i exercicis terapèutics i de prevenció de lesions, dirigides per fisioterapeutes.

En total, l’activitat durarà tres hores, comptant la marxa, les aturades tècniques i l’esmorzar, que es farà a mig recorregut per recuperar forces, i que constarà d’entrepans de botifarra i beguda per a tothom (les persones amb al·lèrgies, intoleràncies, opció vegetal o altres, cal que ho facin saber en el moment de la inscripció).

El punt de trobada serà el Parc de Santa Anna, situat a l’avinguda dels Països Catalans, 82, de Vic, a les 9.30 h del 2 de juny; punt que, sent una ruta circular, serà la sortida i l’arribada.

Aquesta activitat està dirigida a fisioterapeutes i acompanyants, familiars i pacients, per ordre d’inscripció, fins a completar el nombre de places previst: un mínim de 20 i un màxim de 100.

Solidària amb ASHES

El preu de la inscripció és de 5 euros, que aniran destinats íntegrament a l’Associació ASHES. La data límit per inscriure-s’hi és el dia 25 de maig.

Podeu fer efectiva la vostra inscripció seguint aquest enllaç o a través del correu electrònic fisioterapeutesosonaripolles@gmail.com

Si teniu qualsevol dubte, us el resoldran al mateix correu.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×