Presentem una enquesta per a l’aplicació dels resultats positius de l’exercici 2018

Publicada el 13/05/2019

L’exercici fiscal del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya de l’any 2018 ha donat uns resultats positius, que es concreten en un total de 157.064,62 euros, de què ara disposa el CFC.

La Junta de Govern del CFC us presenta una enquesta disponible a la pàgina web, a fi que com a col·legiats prengueu part i sigueu partícips en la decisió del destí d’aquest romanent, qüestió que es tractarà i acordarà a la propera Assemblea General.  

L’enquesta estarà activa des del 13 fins al 27 de maig, ambdós inclosos, i donarà quatre possibilitats que s’hauran de marcar de l’1 al 4 segons l’ordre de prioritat de la persona que respongui l’enquesta (on '1' serà la que més interessa i ‘4’ la que menys).

Les quatre opcions seran:

  1. Promoció i divulgació de la professió
  2. Ajuts a la formació continuada
  3. Ajuts a la recerca
  4. Projectes solidaris i de cooperació en Fisioteràpia

A l’enquesta hi ha un camp opcional, anomenat ‘Altres’, que es podrà usar per fer qualsevol tipus de suggeriment (triant igualment, això serà indispensable, l’ordre de preferència de les quatre opcions plantejades).

La Junta de Govern anima tots els col·legiats i col·legiades del CFC a col·laborar en aquest recull de dades a través d’aquesta enquesta, ja que, com més participants, més representatiu dels interessos comuns serà el resultat.

L’enquesta servirà per adoptar l’acord de l’aplicació d’aquests beneficis a l’Assemblea General del proper mes de juny.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×