Conferència sobre tot el que ens cal saber de l’ètica professional

Publicada el 14/05/2019

“Ètica professional: reptes nous i de sempre”, és el títol de la conferència que impartirà el professor emèrit de Filosofia Joan Manuel del Pozo, el proper dijous 6 de juny a les 18.30 h, a la seu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, situada a la Rambla de Catalunya, 8, de Barcelona.

L’acte està organitzat per la Sectorial Social d’Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial amb la col·laboració, entre altres, del propi Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i comptarà amb la intervenció de la presidenta de la Sectorial Social Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial, Núria Carrera, i la secretària general del col·legi amfitrió, M. Dolors Martí, que duran a terme la presentació.

A les 19.40 h, després de la conferència de Del Pozo, que oferirà, de ben segur, una bona panoràmica de tot el que entenem i entendrem en un futur proper per ètica professional, arribarà el torn de preguntes, en què les persones assistents podran dir-hi la seva i resoldre dubtes.

Inscripcions prèvies

L’entrada a aquest acte és gratuïta. Però cal inscriure-s’hi prèviament a través d’aquesta pàgina de la Intercol·legial.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×