Apunta’t a la segona ruta guiada de marxa nòrdica del CFC, a Camarasa

Publicada el 16/05/2019

El proper dissabte 1 de juny, a les 9.30 h, tindrà lloc, al pantà de Sant Llorenç de Montgai de Camarasa (Lleida), la segona ruta guiada de marxa nòrdica per un circuit de 8 km, amb monitor, organitzada per la secció territorial lleidatana del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i solidària amb la investigació de malalties degeneratives de la retina.

El circuit d’aquesta sortida de marxa nòrdica és circular i compta amb un desnivell positiu aproximat de 270 m. El punt d'inici i final serà el pàrquing del càmping La Noguera de Sant Llorenç de Montgai.

Les inscripcions tenen un preu de 5 euros i es poden fer efectives a través d’aquest enllaç, o personalment, el mateix dia de la caminada.

Tota la recaptació anirà destinada a oferir atenció i ajuda als pacients afectats de malalties degeneratives de la retina, a través de l’organització Stargardt Go.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×