El CFC us convida al Saló BizBarcelona’19, que inclourà un networking interprofessional

Publicada el 21/05/2019

Els propers dimecres 12 i dijous 13 de juny, tindrà lloc, a la Fira de Barcelona de Montjuïc, el Saló BizBarcelona i, gràcies a l’Associació Intercol·legial, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) disposa de trenta entrades gratuïtes per a les seves col·legiades i col·legiats.

Per ser una d’aquestes trenta persones que rebran un codi d’accés directe, amb què no caldrà ni passar per taquilla, heu de posar-vos en contacte amb el CFC a través del correu electrònic finances@fisioterapeutes.cat

Networking interprofessional

Entre moltes altres activitats interessants, el Saló BizBarcelona 2019 programa, el 12 de juny, de 10.00 h a 15.00 h, un networking interprofessional per a persones col·legiades i empreses, amb l’objectiu de generar sinergies i possibles col·laboracions professionals.

Serà una oportunitat d’entrevistar-se amb representants d’empreses del sector i donar-se a conèixer. La pròpia organització genera una agenda personal de sis reunions per a cada participant segons els interessos professionals. La data límit d’inscripció és el 7 de juny i cal reservar plaça aquí.

Conferència sobre transformació digital

Així mateix, la Intercol·legial organitza també una conferència sobre “Transformació digital i entorns personals”, que comptarà amb els ponents Genís Roca i Milagros Pérez Oliva, i que el CFC recomana. Serà el 13 de juny, a les 12.00 h, al pavelló 8 del mateix recinte firal.

Un any més, el CFC participarà al Saló BizBarcelona, juntament amb tots els col·legis professionals de Catalunya, a l’estand B-242.

Si teniu problemes tècnics amb l’acreditació, podeu contactar amb Fira de Barcelona al telèfon d’assistència tècnica 93 233 20 00.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×