Bona rebuda del Curs d’introducció al concepte CORE, a Tarragona

Publicada el 22/05/2019

Els passats divendres 17 i dissabte 18 de maig va tenir lloc, al CAP Llevant de Tarragona, el Curs d’introducció al concepte CORE, impartit pel fisioterapeuta Daniel Sanchís i organitzat per la Secció Territorial del Camp de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC).

L’objectiu del curs, dividit en una part teòrica i una de pràctica, era donar els coneixements necessaris per entendre què comprèn el treball del CORE explicant-ne les tècniques. Sanchís, expert en aquest concepte, ha estudiat i treballat a la ciutat d’Atlanta (EUA).

Així, les persones assistents van aprendre les diferents fases de treball, diferents postures i el funcionament dels músculs que intervenen en cadascuna, així com els treballs més recomanables segons la patologia del pacient.

La Secció Territorial del Camp de Tarragona del CFC valora molt la capacitat didàctica de Sanchís, que va transmetre idees molt clares i aplicables a la pràctica diària, i la seva disponibilitat per repassar conceptes fins i tot durant els descansos.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×