Presentem 14 infografies amb consells per prevenir o tractar disfuncions del sòl pelvià

Publicada el 22/05/2019

La Comissió de Sòl Pelvià del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) presenta catorze infografies, molt visuals, didàctiques i entenedores, amb consells de salut per a tots els públics, sobre prevenció i tractament de disfuncions relacionades amb el sòl pelvià.

Les disfuncions del sòl pelvià tenen més prevalença del que solem pensar i poden arribar a afectar a dones, homes i infants, reduint-ne la qualitat de vida. Tot i això, és una problemàtica bastant desconeguda per gran part de la població. Acabar amb aquest desconeixement és un dels objectius de la Comissió de Sòl Pelvià del CFC.

Per aquest motiu us convidem a consultar i descarregar-vos gratuïtament aquestes infografies, amb consells per evitar pèrdues d’orina, incontinència anal, estrenyiment o enuresi nocturna; per tenir un embaràs i un postpart saludables; per millorar la qualitat de vida de pacients amb postcirurgia prostàtica o menopausa, i, en general, sobre salut sexual tant masculina com femenina.

Són consells senzills però útils, atès que totes i tots, homes i dones, grans i petits, tenim sòl pelvià, i podem arribar a patir-hi alguna disfunció. Així que ja sigui per prevenir o per millorar la qualitat de vida de qui ja ho pateix, fem-ho córrer! Tots hi sortirem guanyant.  

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×