La Secció Territorial de Girona del CFC combina la reunió anual amb una conferència sobre el món del running

Publicada el 28/05/2019

El passat dissabte 25 de maig, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) va celebrar la seva reunió anual, tot repassant les activitats realitzades durant l'any passat i presentant els projectes de cara al 2019.

Segons els organitzadors, va ser una molt bona ocasió de continuar estrenyent vincles entre el col·lectiu per treballar pel futur. També es va aprofitar l’avinentesa per dur a terme una interessant conferència sobre el món del running, amb el lema “màrqueting vs ciència”, a càrrec del fisioterapeuta Àlex Álvarez.

Álvarez va tractar temes com la capacitat adaptativa dels teixits davant els estímuls mecànics als quals són sotmesos en la pràctica del running; mites i realitats sobre el màrqueting en aquest àmbit i la gran diversitat de calçat de què disposen les persones que el practiquen.

Sense abandonar en cap moment el raonament crític, fil conductor de tota la seva xerrada, Álvarez va acabar amb alguns bons consells per a corredors, tant debutants com experimentats, i també amb recomanacions per evitar o fer front a les lesions.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×