Esteu pensant en organitzar una sortida de marxa nòrdica al vostre centre?

Publicada el 06/05/2019

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) ha adquirit recentment seixanta parells de pals amb dragonera per realitzar marxa nòrdica, que estan a disposició dels col·legiats i les col·legiades, especialment per a activitats de caire solidari com ara la Marató de TV3 que enguany estarà dedicada a les malalties minoritàries.

A més dels pals, el CFC també disposa de material divulgatiu propi del Col·legi, com ara tríptics informatius, cartells, plotters, que els col·legiats poden fer servir, prèvia reserva.

Per fer us d’aquest material, cal sol·licitar-ho a través del correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat i omplir el formulari tipus, amb què els col·legiats i les col·legiades es comprometen a cuidar i a tornar en bones condicions els objectes prestats pel Col·legi.

El CFC subvenciona l’enviament i el retorn del material sempre que l’activitat sigui solidària. En qualsevol altre cas, el Col·legi es farà responsable de la despesa d’enviament, mentre que el retorn del material anirà a càrrec dels sol·licitants.

Beneficis de la marxa nòrdica

L’adquisició dels pals amb dragonera de marxa nòrdica és una iniciativa més de la Junta de Govern per fomentar l’activitat física terapèutica. La Fisioteràpia és el tractament de lesions i patologies cròniques o puntuals però també el foment d’un exercici moderat diari que enforteixi el cos.

La Fisioteràpia ha incorporat la pràctica de la marxa nòrdica amb fins terapèutics com a complement d’alguns tractaments, combinant-ho quan cal amb teràpia manual, embenats funcionals o exercicis terapèutics.

En cas que necessiteu assessorament, també us recordem que el Grup de Treball de Marxa Nòrdica del CFC pot orientar-vos.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×