La fisioterapeuta Roberta Ghedina comparteix, en un seminari tècnic a Tarragona, els seus coneixements sobre l’apràxia a l’hemisferi esquerre en pacients adults

Publicada el 07/05/2019

El passat dissabte 4 de maig va tenir lloc, al CAP Llevant de Tarragona, el Seminari tècnic de l’apràxia a l’hemisferi esquerre en pacients adults, organitzat per la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i impartit per Roberta Ghedina, fisioterapeuta experta en la matèria i impulsora del mètode Perffeti.

L’objectiu era donar eines als i les fisioterapeutes per identificar pacients amb apràxia, tot repassant els tests existents, així com explicar com es pot ajudar en el seu tractament des de la Fisioteràpia.

Per assolir aquest objectiu, Ghedina va acompanyar les seves explicacions amb vídeos de casos reals, que van permetre a les col·legiades i col·legiats assistents veure com es manifesta l’apràxia i com funcionen els tests existents.

El seminari va tenir tan bon acollida des del moment que el CFC el va anunciar que les places d'inscripció estaven esgotades. En acabat, tothom va quedar molt satisfet de la predisposició de la docent per resoldre qualsevol dubte i del desenvolupament del propi seminari.

La Secció Territorial de Tarragona del CFC agraeix al Col·legi la seva col·laboració, així com la implicació de Ghedina i la participació dels col·legiats i col·legiades que van acudir a la cita.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×