Fisioterapeutes amants dels esports de muntanya, el CFC crea el Grup d’Activitats de Muntanya

Publicada el 07/05/2019

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) ha creat el Grup d’Activitats de Muntanya del CFC, donant forma a una proposta del col·legiat Juan López (Premi June Nystrom 2018). Aquest grup pretén ser un espai de trobada per als qui els agrada o practiquen esports de muntanya.

Els col·legiats i col·legiades interessades a formar part d’aquest nou grup tenen temps fins el proper 1 de juny per posar-se en contacte amb el Col·legi a través del correu electrònic professional@fisioterapeutes.cat

El Grup d’Activitats de Muntanya del CFC coordinarà activitats esportives al medi natural que fomentin la interacció entre professionals en un entorn lúdic i esportiu (travessies, esquiades, BTT, barranquisme, trails de muntanya...) i s’encarregarà de generar una metodologia d’activitats d’aquests esports que tinguin implicació terapèutica o de recerca.

També promourà accions de caràcter solidari per a col·lectius necessitats en col·laboració amb els diferents departaments de la Generalitat, buscarà sinergies amb entitats que treballen esports inclusius en col·lectius amb discapacitats mentals i/o físiques, així com la complicitat de clubs de muntanya que aporten l’aspecte federatiu i d’assegurances per obtenir-ne avantatges i descomptes.

Es tractarà, en suma, d’un punt de trobada, recerca i debat per a totes les col·legiades i col·legiats amants dels esports de muntanya. Us hi animeu?

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×